SELAMAT MEMBACA...^__^

Blog adalah satu MEDAN untuk kita memberi PENDAPAT..

Search This Blog

Thursday, 20 October 2011

Apabila Cinta Itu Berputik....^_^..


Salam semua,harap korg sihat yep...eeemmm ingt nak baca anatomy ari nie..tpi x jmpa plak pndrive,haha baru teringat,ada member pnjam,eemm nk kongsi cerita skit sbnarnya ,hehe,ada rr seorang hamba tue.namanya si F..dia berkenan dkat si perempuan tue ,hehehe,tapi dia malu nk bgtau,mklumlah perempuan tue solehah,jaga agama,comel, hehe,perempuan tue plak,umurnya tua agy dri kami,tapi tkde rr jauh sgt perbezaan umur tue,katanya kahwin dgn senior mengikut sunnah,haha,eeemmm so kami pon bgtau rr kat dia,supaya ada org tengah,haha,supaya diorg nie dipertemukan,adush romantik giler..haha,, tpi si empunya bdan kta,relax lu,masa masih pnjg lagy,haha,4 tahun kan duk kat sini,haha,jgn ditunggu lama2 nanti diambil orang kataku,haha,tuan empunya bdan pon dah mula gelisah,takut dah dimiliki orang lain,haha,kata sahabatku yang lain,ko jngan risau,ALLAH dah tntukan jodoh kita,sampai masa nanti,pasti akan dipertemukan,kalau nak zaujah solehah,hehe kita kna solehkan diri kita ,haha kata shabtku lagy...eeemmm si F ni pon bru teringt,yang exam anatomy nak hampir haha,trus buka buku,hafal term2 bhagian bdan haha,sambil tue bercerita pasal kahwin,haha kelakar jgak aq tengok gelagat dia nie,dia ada bgtau aq,samaada sem2 ataupon thun 2,i.allah dia akan berbaitul mslim..hehea tak sabar dia hehe...dan aq jgak skrg tgh mnunggu surat jemputan dari seseorg yg ku hormati,yg blajar bersamaku..abg Z..i.allah dia pon akan berbaitul muslim,mgkin thun depan..haha,ramai betulkan nk berbaitul muslim,terasa gak rr kita nie,tpi aq ingt lagy pesanan shbtku,solehkan dirimu,i.allah kamu akan mendapt zaujah yg solehah..hehehe...

Seronok baca bku nie...hehe
Romantik gilerr..huhu

p/s:apabila cinta itu dikenali selepas berkahwin,pasti ianya akan meletup kawan,bgtu hngatnya cinta itu...hehehe..Pemilik Cintaku Selepas Allah dan Rasul..yang ditulis kak Fatimah Syarha..hehe..sronok baca buku tuee...bru ku paham,apa yg dimksdkan cintaku selepas Allah dan Rasul..^_^..

No comments:

Post a Comment